Bankett, ballagás

“Elmegyek, elmegyek…”

…hogy a Trófeában egyek!Bankett

A madárcsicsergés és a bimbózó természet idén is új reményt hoz a fagyos tél után, ám sok fiatal számára különösen nagy kihívásokat tartogat az idei tavasz. Nagydolgozat, érettségi, államvizsga – csupa megmérettetés, melyek után jól esik megpihenni és megünnepelni a sikereket.

A belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermek (www.trofeagrill.eu) ballagási rendezvények, érettségi bankettek tökéletes helyszínei, hiszen vendégeink fix áron korlátlan mennyiségben fogyaszthatnak gazdag
svédasztalaink választékából. A ballagási családi rendezvényeken fontos szempont az igények összehangolása, erre nyújt remek lehetőséget több mint százféle ételt felvonultató kínálatunk, melyben a család apraja-nagyja megtalálhatja kedvenceit. Jó hírünk van a végzős osztályok szervező tagjai számára, nekik ugyanis nem kis fejtörést szokott okozni a megfelelő bankett helyszín kiválasztása.

A Trófea Grill Éttermek a legkiválóbb bankett helyszínek, hiszen alacsony árainkban a korlátlan italfogyasztás is benne foglaltatik, azaz kedves frissen maturált vendégeink kedvük szerint válogathatnak a rostos és szénsavas üdítők mellett asztali boraink, csapolt söreink és pezsgőink tárházából. 45 fő felett különteremmel, igény esetén tortával és kifogástalan kiszolgálással állunk vendégeink rendelkezésére, hogy hangulatossá és emlékezetessé tegyük ezt a nagy eseményt.
Foglaljon már most asztalt, ünnepeljünk, bulizzunk együtt!