Trófea Étterem - Svédasztalos étterem Budapesten

Budapest bővelkedik svédasztalos étterem lehetőségekben! A Trófea étterem elkalauzolja Önöket egy olyan világba, melyben garantáltan nem fog csalódni. Aki ellátogat a belvároshoz közel eső Trófea Éttermek valamelyikébe, lehetősége nyílik arra, hogy kipróbálja a korlátlan ital és ételfogyasztást, fix árak mellett! A fix összeg keretein belül mindenki kedvére válogathat a svédasztal magyaros és nemzetközi konyha ételei, vagy akár a látványkonyha grill ételei között. Korlátlan mennyiségben ihatnak üdítőket, sört, bort, pezsgőt, kávét, üdítőt, ásványvizet. Számtalan olyan lehetőséget tartogat az Ön számára a Trófea étterem, mellyel máshol nem találkozhat! Nagyon fontos számunkra, hogy éttermeinkben, mindenki megtalálja a számításait, legyen szó bármilyen korosztályról, ha finom ételekre, italokra vágyik, nálunk megtalálja, amit keres. A Trófea éttermek fix árai mellett találkozhat állandó és új akciókkal, melyeket érdemes figyelemmel kísérnie Önnek is! Most már csak annyi a teendője, hogy asztalt foglal a Trófea étterembe és elfogyaszt egy finom ebédet, vagy akár vacsorát, családja, barátai vagy akár kollégái társaságában!

Véleményeik a Trófea étteremről:

Forrás: TripAdvisor

Hollandiából: 

„Nagyszerű olcsó étterem helyi különlegességekkel”

Több Trófea étterem is van a városban. Az étkezés időpontjától függően változik az ár, ebédidőben való étkezés olcsóbb hétköznap, mint hétvégén. A Trófea éttermekben minőségi ételekkel és kiszolgálással találkozhatunk.

Görögországból:

„Kiváló ételek”

20 euró ellenében annyit ehetsz és ihatsz, amennyit csak akarsz. Ez az igazi vendéglátás a görögöknek. A Trófea éttermek gyönyörűek, modernek és tiszták. A svédasztalos jellegénél fogva bármit ehetsz és ihatsz a befizetett összeg ellenében.. Budapest leggusztusosabb ételeit kínálják.. Saláták, húsok, levesek...minden kiváló volt a belvároshoz közel eső Trófea éttermekben.