Trófea Étterem Budapest - All you can eat Budapest

A budapesti Trófea  Éttermek mindegyikében jelentős hangsúlyt fektetünk vendégek igényeinek kielégítésére és a minőségi ételekre. Fontos számunkra, hogy mindig bőséges étel és ital kínálattal várjunk minden kedves látogatót. Fix áras, a korlátlan étel- és italfogyasztás lehetőségét biztosító budapesti Trófea éttermek már több éve megtalálhatóak a belvárosban. Aki a budapesti Trófea Grill étterembe látogat, legyen akár fiatal vagy idős, megtalálja nálunk számításait ételek, italok és árak tekintetében egyaránt! A budapesti Trófea éttermek modernek, hangulatosak, mindenki számára kellemes környezetet biztosítanak és könnyen megközelíthetőek. Ma már a külföldiek számára is egyet jelent a „Trófea Grill Étterem Budapest” – minőség, megbízhatóság, közel 100 féle magyar és nemzetközi étel, professzionális felszolgálás és a vendégek igényeinek teljes körű kielégítése. A budapesti Trófea Grill éttermek valamelyike minden szempontból tökéletes választás lehet az Ön számára! nálunk! A budapesti Trófea Grill éttermek Önért vannak! Látogasson el hozzánk még ma! 

Véleményeik a Trófea étteremről:

Forrás: TripAdvisor

Veresegyházról:

„Mindig friss” 

A budapesti Trófea Grill éttermekben egyél és igyál annyit, amennyi beléd fér, korrekt árakon. Modern, jól megközelíthető éttermek Budapesten, ami nem utolsó szempont. Mindig friss ételekkel, garantáltan nem fogsz csalódni!

Angliából:

„Nem olyan, mint a többi hasonló svédasztalos étterem”

A budapesti Trófea Étteremben vacsoraidőben 3 órán keresztül ehettünk, amennyi csak belénk fért egy fix összeg ellenében. Mellé minőségi pezsgőt fogyaszthattunk, melyet szintén tartalmazott az ár. Hatalmas választékot kínálnak mindegyik fogásból, a levesek, zöldségek, saláták önkiszolgáló rendszerben érhetők el, hús és halételek – a tintahaltól a cápáig. Megéri kipróbálni, csak ajánlani tudom.