Korlátlan ételfogyasztás Budapesten

Korlátlan ételfogyasztás Budapesten

A Trófea Grill étterem méltán híres arról, hogy a hazai ételválaszték mellett, a külföldi gasztronómia kedvelői is megtalálják az ízlésüknek megfelelő finomságokat, ráadásul azokat korlátlanul fogyaszthatják! Áraink változatlanok és nem is kívánjuk emelni azokat!

Éttermünk igazán hangulatos és elemeiben is elegáns környezetet biztosít ahhoz, hogy itt minden érdeklődő kellemesen tölthesse el ebédjét, illetve vacsoráját. A svédasztalos kínálatban minden olyan fogást felkínálunk, melyek még a legérzékenyebb igényeket is kielégítik. Büszkék vagyunk az alapanyagok frissességére és kiváló minőségére is. E mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a tálalásra, hogy az ízlésesen megterített asztal, a különféle ínyenc fogásokkal a szemnek is kellemes élményt nyújtson. Vendégeink számára a legfőbb célunk, hogy ízletes és nagy választékú ételeket kínáljunk fel, kellő megelégedésükre, több helyszínen is, korlátlan ételfogyasztás keretében.

A svédasztalos étkezés nálunk nem csak az ételre vonatkozik, Budapesten. Az alkoholos italokból, valamint az alkoholmentes frissítőkből csakúgy korlátlanul fogyaszthatnak a hozzánk látogató vendégeink, mint az ínycsiklandozó ételekből. A korlátlan ételfogyasztást tehát kibővülten nyújtjuk minden hozzánk látogatónak.

Különös és igen népszerű szolgáltatásunk a korlátlan fogyasztás mellett, hogy a 12 év alatti gyermekeknek minden hétvégén ingyenes étkezést biztosítunk. A családok számára, e pluszt nyújtó szolgáltatásunk mellett szintén pozitív élmény, hogy a kitűnő ételek fogyasztása után, szórakoztató programokkal is várjuk a legkisebbeket. A családbarát környezet tehát teljes mértékben biztosított a Trófea étteremben.

Ha valaki mégsem tudna ellátogatni hozzánk, bátran válogathat ételeinkből, otthon ülve a karosszékéből is! A magyar és a külföldi konyha specialitásai is helyet kapnak széles kínálatunkban, ezért minden alkalommal változatos menüt tudunk ajánlani vendégeink számára. A házhozszállítási szolgáltatásunk méltán népszerű, hiszen ételeinket - futárszolgálatunk jóvoltából - rövid időn belül otthonába szállítjuk.

A korlátlan ételfogyasztás - igen széles körben – mára az egyik legkedveltebb étkezési szokássá vált, hiszen mindig az idénynek megfelelő gyümölcsökkel, zöldségekkel tarkítjuk választékainkat azok számára, akiknek a minőség is nagy prioritású. Ráadásul kedvükre variálhatják a különféle fogásokat!

A hazai ízek és a külföldi konyha jellegzetességei mind-mind megtalálhatóak választékunkban, így a korlátlan ételfogyasztás a legjobb választás egyénileg, családdal, vagy akár csoportos étkezések alkalmával is.