Trófea restaurant Budapest

Nem csak három kívánságod teljesül!

Gyere el hozzánk és variáld kedvedre a kitűnő fogásokat!

Szereted a magyar ízeket? Szívesen csemegézel a külföldi konyha jellegzetességei között? Van kedvenc ételed, amit már rég óta nem ettél? Fontos a hangulatos környezet, az igényes kiszolgálás?

Nos, ha válaszod igen, akkor tudunk egy helyet, ahol minden álmod valóra válik, már ami a gasztronómiai igényeidet illeti! A Trófea Restaurant Budapesten mindenre igent mond, legyen az fix ár, korlátlan fogyasztás és igényes, szép környezet.

A hét minden napján várjuk vendégeinket, de a házhozszállítás is biztosított, még hétvégén is! Így aztán ki sem kell mozdulnod otthonodból, kanapédról rendelheted meg kedvenc ételedet, melyet futáraink rövid időn belül ki is szállítanak neked!

Ha ellátogatsz a Trófea Restaurant budapesti éttermébe, kedvezmények is várnak rád. Családbarát környezet és szolgáltatások széles köre a bizonyíték arra, hogy a legjobban döntöttél. A gyermekek 12 éves kor alatt hétvégén ingyen étkezhetnek, bármit is kívánnak, ezt követően pedig egyedi szolgáltatásunk keretében, rendezvények várják őket, szórakoztató programokkal! A magyar konyha tradicionális ízei, a külföldi specialitások, a korlátlan fogyasztás, a svédasztalos kiszolgálás és a bőséges adagok, mind-mind a gasztronómia szerelmeseinek igényeit tartja szem előtt. 

Legyen szó egy kellemes ebédről, egy romantikus vacsoráról, vagy egy nagy létszámú rendezvényről, a Trófea Restaurant tökéletesen felkészült és tapasztalt személyzete minden helyzetben a rendelkezésre áll. Így van ez akkor is, ha külső helyszínen veszik igénybe szolgáltatásainkat, mert kiemelt sikereink ezen a téren is bizonyítottak.

Komplett megoldásokat kínálunk minden helyzetben, olyan választékkal és minőséggel, mely a legszélesebb körben megállja a helyét. Minőség, kedvező árak és kitűnő ételek, minden mennyiségben, igényes környezetben. Ez a Trófea Restaurant Budapesten.