Trófea Grill Étterem nyereményjátékának Játékszabályzata

A nyereményjátékban résztvevők elismerik, hogy hírlevél feliratkozásukkal elfogadják a játékban való részvétel feltételeit.

Nyereményjátékunk keretében az új hírlevél feliratkozók között minden hónapban egy 2 főre szóló, bármely időpontban beváltható vendégkártyát sorsolunk ki, melyet éttermünkben (Trófea Grill Étterem, Margit Krt. 2. ) használhatnak fel. A vendégkártya értéke 10.000 Ft.

Az új játék időtartama

A nyereményjáték 2010. június 5-től 2010. szeptember 6-ig. tart. A sorsolások időpontjai:

 • Július 5. – 14.00 óra
  A sorsolásban a 2010. június 5. és 2010. július 5. 13:55 óra között feliratkozottak vesznek részt.
 • Augusztus 2. – 14.00 óra
  A sorsolásban a 2010. július 5. 13:55 óra és 2010. augusztus 2. 13:55 óra között feliratkozottak vesznek részt.
 • Szeptember 6. – 14.00 óra
  A sorsolásban a 2010. augusztus 2. 13:55 óra és 2010. szeptember 6. 13:55 óra között feliratkozottak vesznek részt.

A nyertest a nyereményjáték szervezője a hírlevél feliratkozókat tartalmazó adatbázisból, a sorsolási időpontoknál megadott időszak alatt feliratkozottak közül, véletlen szám generálása útján sorsolja ki.

A nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy a weboldalon található Hírlevél feliratkozás blokkban megadja az e-mail címét, és megerősíti feliratkozását rendszeres, időszakos hírlevelünkre. Az eredményéről legkésőbb 8 munkanapon belül e-mailben értesítjük a nyerteseket.

Részvételi feltételek

 1. Egy email cím csak egyszer vehet részt a sorsoláson. A többször beküldött email címeket rendszerünk automatikusan elutasítja.
 2. A nyereményjátékra való feliratkozással a játékos hozzájárul, hogy a www.trofeagrill.eu weboldalról rendszeres, időszakos hírlevelet kapjon.
 3. A nyertes hozzájárul nevének és lakóhelyének megadásához, hogy a nyereményt postai úton küldhessük ki.
 4. A nyertesek személyes adatait kizárólag a nyeremény kézbesítésére használjuk fel, azt harmadik személynek nem adjuk át.
 5. A nyertes hozzájárul neve és lakhelye közléséhez a www.trofeagrill.eu weboldalon. (Csak a város neve lesz feltüntetve)
 6. A felajánlott nyeremények készpénzre nem válthatóak át, és nem cserélhetők másra.
 7. A nyeremények átadása kizárólag postai úton történik.
 8. A játékos hibájáért (pl. névelírás, téves vagy nem valós adatfeltüntetés, stb.), a kézbesítés elmaradásáért vagy késedelméért nem vállalunk felelősséget.
 9. Azokat a játékosokat, akik sorozatos email cím létrehozással, szabálytalanul próbálnak előnyhöz jutni, azonnali kizárással büntetjük.
 10. A nyereményjátékkal kapcsolatban jogi út kizárva.

A nyeremény beváltásának feltételei

 1. Amennyiben a játékos a nyeremény beváltása előtt leiratkozik a hírlevélről, úgy nyereménye felhasználására nem jogosult.
 2. A nyerteseket emailben értesítjük, ha 5 napon belül nem tudunk kapcsolatba lépni vele, új nyertest sorsolunk ki.
 3. A nyeremény kizárólag a vendégkártya felmutatásával váltható be.