Trófea Budapest - All you can eat étterem

Budapesten több helyen is megtalálható Trófea név, mára Budapest egyik legismertebb „all you can eat” étteremláncává vált. Minőségien válogatott ételeinknek - több, mint 100 féle nemzetközi és magyar étel – változatos ital kínálatunknak, korlátlan fogyasztást tartalmazó fix árainknak, a könnyű megközelíthetőségnek, kellemes hangulatú, klimatizált vendégtereinknek köszönhetően a Trófea Étterem ideális környezetet biztosít bármely családi vagy céges rendezvény lebonyolításához. 

A belvároshoz közel eső Trófea Éttermekben különös figyelmet fordítunk a családbarát környezet és árak kialakítására, így állandó kedvezményeket nyújtunk kis- és nagygyermekes családok számára is. Születésnapjukat, esküvőjüket a Trófeákban ünneplő vendégeink számára pedig ajándék tortával kedveskedünk. Látogasson el éttermeink bármelyikébe egy kellemes ebédre vagy vacsorára, a Trófea Grill étterem szeretettel várja Önt a hét minden napján! 

Véleményeik a Trófea étteremről:

Forrás: TripAdvisor

Angliánól:

 „Kiváló” 

Budapestre megérkezvén az első esténken, nem tudtuk, hogy hol együnk, így találtunk rá a Trófea Grill Étteremre.. A pincér remekül elmagyarázta, hogy annyit ehetünk és ihatunk, amennyit csak szeretnénk fix árért, ami körülbelül 15 fontnak felel meg. Mi rendeltünk egy pohár magyar minőségi bort és a pincér hozott egy egész üveggel. Nagyon jó hideg és meleg előételekkel ( hús, hal, saláta) rendelkezik, valamint egy látványkonyhával, ahol választhatsz halat, húst, zöldséget melyet frissen sütnek meg a szemed láttára, ezt pedig a választott desszert követi. Nagyon jó volt, nagyon barátságos és remek első esti tapasztalat jól kidolgozott árakkal. Nagyon megérte! Mindenkinek ajánljuk a budapesti Trófea éttermeket, kár, hogy más országokban nem találkozunk hasonló minőségű svédasztalos éttermekkel, mint a Trófea Budapesten.